Hvad koster maling af hus indvendigt?

Rate this post

En ny omgang maling kan gøre underværker for udtrykket af ens hus. Skal du have malet vægge, lofte, paneler eller noget helt andet inde i huset, så kan du sagtens finde en billig maling til formålet. Maling er nemlig i sig selv en dyr omgang, da både produktet og malerfirma koster en del penge – men det betyder ikke, at det er umuligt at finde billig maling. 

Er god maling er lig med prisen?

Hvis du går ned i dit lokale byggemarked, så vil du hurtig se, at maling for det meste ikke er super billigt. Ofte går kvalitet og pris også hånd i hånd, men når det kommer til maling, så kan du godt finde det billigt uden at spare kvaliteten væk. 

Billig maling findes overalt og det fungerer mindst lige så godt, som de dyre varianter, det handler bare om at lede de rigtige steder.

En cirkapris på malerjobbet

Prisen på maling kommer an på rigtig meget, selvom du har fundet billig maling, så skal du måske betale ekstra for at få ordnet selve maleropgaven. 

Når det kommer til maling af hus indvendigt, så kan du regne med en pris på 150kr per m2 af gulvarealet. Dette er dog kun et slag på tasken, du kan snildt komme af med mindre. Hvis du både skal have malet lofter og træværk, så kan prisen dog godt stige med ca. 50kr. 

Mal huset selv

Du kan spare en del penge på at klare malerjobbet selv. Hvis du føler, at du har god erfaring med at male så det ser ordentligt ud, så behøver du ikke have fagfolk til at hjælpe dig. Dog er det i langt de fleste tilfælde en bedre ide, så du sikrer dig, at væggene indenfor kommer til at blive malet godt og grundigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *